Budinci

Budinca de gris cu alune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Portocala se spala si se sterge, dupa care se stoarce sucul. Galbenusurile se freaca cu zahar intr-un castron. In aceasta crema, se adauga alunele sa

ingrediente

   4 oua
   200 gr. de zahar
   200 gr. de alune sau miez de nuca
   1 portocala
   25 gr. de unt
   o lingura de dulceata din coji de portocale
   100 gr. de gris

mod de preparare

Portocala se spala si se sterge, dupa care se stoarce sucul. Galbenusurile se freaca cu zahar intr-un castron. In aceasta crema, se adauga alunele sau nucile sfarimate (nu macinate), apoi sucul si coaja de portocala, dupa gust, si grisul. Se omogenizeaza compozitia. Se bat albusurile spuma tare si se incorporeaza in amestec putin cite putin. Se unge cu unt un vas de Jena, se pune compozitia si se coace la cuptor potrivit 25 de minute.



Incearca si Budinca de taitei cu branza
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de gris cu alune" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Budinci

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite