Se unge usor cu unt si se presara cu pesmet fin o forma rotunda sau o cratita. Pe fund se asterne in strat uniform o treime din cantitatea de gris, peste el se pun jumatate din merele rase, iar peste mere se presara jumatate din cantitatea de zahar si bucatele de unt.
Se repeta operatia acoperind cu ultima treime din cantitatea de gris. Peste el se aranjeaza cateva rotocoale de mar curatat de coaja si seminte. Se toarna laptele clocotit si se pune la cuptor la foc potrivit lasand sa se rumeneasca.
Se rastoarna pe o farfurie si se acopera cu o a doua si se rastoarna iar, in asa fel ca rotocoalele de mar sa fie la suprafata.
Budinca se poate servi calda sau rece.
Alte retete recomandate:
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe