Se unge o forma de budinca cu putin unt si se presara cu o treime din gris. Se aseaza deasupra in strat uniform jumatate din cantitatea de mere curatate si rase prin razatoarea de zarzavat.
Se presara peste ele jumatate din cantitatea de gris ramasa, din nou merele rase si peste ele restul de gris. Se toarna deasupra laptele incalzit si amestecat cu mierea, zaharul vanilat si se pune din loc in loc untul taiat cuburi.
Se pune la cuptor la foc potrivit, lasand sa se rumeneasca.
Se poate servi si calda si rece.
Alte retete recomandate:
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe