Budinca de gris cu zmeura este o reteta foarte usoara si foarte aromata. Portocalele scot foarte bine in evidenta aroma irezistibila a zmeurei.
Cuptorul se incinge la 180 grade C. Se unge cu unt o forma de chec de 30 cm. lungime; se presara pesmet. Se topeste untul si se lasa sa se racoreasca. Se bat cu mixerul timp de cca. 10 minute iaurtul, ouale, zaharul tos, zaharul vanilinat si untul. Se amesteca grisul impreuna cu praful de copt si se omogenizeaza inauntru. Se curata zmeura si se repartizeaza pe fundul formei. Se aseaza deasupra aluatul si se niveleaza. Se scoate din cuptor, se inteapa si se insiropeaza cu suc de portocale.
Pofta buna! Reteta de budinca de gris cu portocale si zmeura a fost propusa de sava laura pe forum culinar.ro
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructePentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macALUAT: 1. Se amesteca 1 cana unt, 6 linguri cacao, 1 cana zahar, 1 ou. Adaugam apoi esenta vanilie, 1 lingura lapte plus 1...
Napolitane cu cacoa si menta
Comentarii