Pentru budinca de gris cu zahar ars pentru inceput preparam grisul cu lapte astfel: Punem la fiert laptele cu 6 linguri de zahar si cu coaja de lamaie rasa. Dupa ce a dat in clocot adaugam grisul in ploaie amestecand continuu pana se ingroasa. Se da la o parte, la racit.
Ouale se separa, galbenusurile se amesteca cu o lingura de lemn, iar albusurile se bat spuma.
Cand se mai raceste grisul, se adauga la el untul si se omogenizeaza. Apoi galbenusurile si ultima data albusurile batute spume. Omogenizam.
Intr-o craticioara mica se pun 4 linguri de zahar la topit si se imbraca craticioara in el.
Se lasa sa sa raceasca, dupa care se toarna budinca de gris si se da la cuptor pana capata o culoare maronie (pana se rumeneste).
Budinca de gris cu zahar ars se serveste, de preferinta, rece!
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe