Budinca de macaroane cu branza de vaci este o reteta clasica, simpla, fara ingrediente complicate si pe gustul celor mici. Se pun la fiert macaroanele in apa cu putin ulei si sare. Intre timp se pregateste branza de vaci, cu 1 lingura coaja de lamaie, 50 g stafide, zahar .
Se pun la fiert macaroanele in apa cu putin ulei si sare.
Intre timp se pregateste branza de vaci, cu 1 lingura coaja de lamaie, 50 g stafide, zahar dupa gust, 1 plic zahar vaniliat. Se scurg macaroanele. Se unge o tava cu unt si se presara pesmet.
Se pune jumatate din macaroane, peste branza de vaci, iar la sfarsit restul macaroanelor. Ouale se bat impreuna cu laptele si 1-2 linguri de zahar.
Se da la cuptor pana se rumeneste putin pe deasupra.
Budinca de macaroane cu branza de vaci se serveste calda.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verde
Comentarii