Se prepara orezul cu lapte-se fierbe laptele cu zaharul vaniliat. Se adauga orezul spalat, se lasa la foc mic amestecand din cand in cand. Cand orezul
Se prepara orezul cu lapte-se fierbe laptele cu zaharul vaniliat.
Se adauga orezul spalat, se lasa la foc mic amestecand din cand in cand. Cand orezul este fiert se adauga 2 lingurite de mondamin dizolvate in putin lapte.
Orezul gata-trebuie sa fie un pic mai moale compozitia deoarece punem la cuptor.
Radem merele si le calim un pic,tapetam un vas de yena cu unt si pesmet, punem un strat de orez, pudram cu scortisoara, un strat de mere, scortisoara si ultimul de orez.
Punem la cuptor pentru o jumatate ora maxim.
Scoatem din cuptor si o pudram cu scortisoara.
Pofta buna!
Reteta Budinca de orez cu mere a fost propusa de Elena Brasov pe forum culinar.ro
Alte retete cu orez gasiti aici:
Budinca de orez cu portocale,
Budinca de orez cu frisca si capsuni.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeRobertel, Zmeul cel mic a intrat pe un modul de dietă iar cu această ocazie, testează și ajutoarele din CasaZmeilor!...
Supa crema din rosii, ardei kapia copt si quinoaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii