Budinci

Reteta Budinca de taitei cu dulceata de fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Taiteii se fierb in lapte cu putina sare. Dupa ce au fiert, se adauga zaharul si zaharul vanilat si se lasa pe foc pana se ingroasa. Se lasa la racit

ingrediente

   300 gr taitei
   1 l lapte
   100 gr zahar
   4 oua
   1 plic zahar vanilat
   100 gr nuci
   unt si pesmet pentru tava
   dulceata dupa gust

mod de preparare

Taiteii se fierb in lapte cu putina sare. Dupa ce au fiert, se adauga zaharul si zaharul vanilat si se lasa pe foc pana se ingroasa. Se lasa la racit, dupa care se adauga galbenusurile, nucile pisate si albusurile batute spuma tare. Se amesteca compozitia si se adauga, dupa preferinte bucatele mici de fructe din dulceata. Se toarna apoi compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet si zahar tos. Se introduce in cuptor tava pentru aproximativ 30-35 de minute .
Se serveste budinca presarata cu zahar tos si sirop de fructe.


Alte retete de dulciuri:





Placinta cu mere


Lapte de pasare


Cornulete cu rahat
Incearca si Budinca de orez cu dulceata
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de taitei cu dulceata de fructe" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Budinci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.