Budinci

Reteta Galuste cu caise

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Brinza se amesteca impreuna cu faina si ouale si se se lasa sa stea 20 min. Se spala caisele, se sterg si se cresteaza, se scot simburii si in locul l

ingrediente

   500 g brinza de vaci
   200 g faina
   2 oua
   12 caise
   12 bucati de zahar
   70g unt
   zahar
   scortisoara

mod de preparare

Brinza se amesteca impreuna cu faina si ouale si se se lasa sa stea 20 min. Se spala caisele, se sterg si se cresteaza, se scot simburii si in locul lor se strecoara in fiecare caisa cite o bucatica de zahar. Se pune la fiert intr-o oala mare apa si putina sare. Fiecare caisa se infasoara in aluat si se pune la fiert cam 10-12 min. Apa nu trebuie sa clocoteasca.se scot cu spumiera si se lasa sa se scurga. Se topeste untul si se stropesc galustele.
Se servesc fierbinti cu zahar si scortisoara.
Incearca si Miere cu soc
Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste cu caise" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Budinci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.