Se pune la fiert laptele cu apa si vanilia. Cand incepe sa fiarba, se adauga grisul in ploaie si se amesteca neincetat pentru a nu se forma cocoloase. Dupa ce s-a pus tot grisul, se adauga zaharul si sarea si se lasa sa fiarba incet pana ce grisul absoarbe laptele, fara sa fie insa prea tare, intrucat trebuie sa se tina seama de faptul ca grisul se intareste dupa racire.
Se serveste rece, cu sirop de fructe, dulceata sau sos de zahar ars.
Alte retete recomandate:
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe