Budinci

Reteta Mere umplute cu crema de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala cartofii si se fierb in coaja, in apa sarata, pana se inmoaie. Lasam sa se raceasca putin, ii curatim, ii zdrobim pana sunt inca calzi si ii

ingrediente

   150 g cartofi
   200 g conserva de ton
   1/2 lamaie
   30 g unt
   4-8 mere
   in functie de dimensiuni
   1 ceapa mica mov
   salata pentru ornat

mod de preparare

Se spala cartofii si se fierb in coaja, in apa sarata, pana se inmoaie. Lasam sa se raceasca putin, ii curatim, ii zdrobim pana sunt inca calzi si ii racim complet.


Strecuram tonul, il zdrobim si il amestecam cu cartofi, sare, piper si zeama de lamaie. Dup ace s-a omogenizat, adaugam untul.


Spalam merel, taiem varful, scobim si inlaturam casuta cu seminte, apoi in aceasta cavitate punem crema de peste. Cui nu-I plac merele crude, le poate fierbe putin. Ceapa se curate si se taie marunt.
Alte retete recomandate:








Prajitura cu mere


Placinta cu mere
Incearca si Budinca de clatite cu brinza
Daca ti-a placut reteta noastra "Mere umplute cu crema de peste" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Budinci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.