Pregatesti asa aluatul: Faci intai aluatul pentru care desfaci drojdia in lapte cald (sau apa), adaugi sarea, zaharul si f
Pregatesti asa aluatul: Faci intai aluatul pentru care desfaci drojdia in lapte cald (sau apa), adaugi sarea, zaharul si faina.
Framanti un aluat elastic si ultimul ingredient cu care termini framantatul este uleiul. Lasi sa creasca aluatul si faci umplutura.
Pregatesti asa umplutura: Cureti legumele si tai cubulete, nu foarte mici ceapa, ardeiul si morcovul. Le pui intr-o tigaie (cu capac!) sa se inabuse 10 minute, in uleiul de masline. Scurgi tonul de uleiul din conserva, il desfaci bine, cu o furculita, intr-un castron, adaugi sucul de lamaie, sare, piper si legumele calite si racite.
Din aluatul care a crescut, intinzi 2 foi, nu foarte subtiri pe care le umpli . Poti adauga mici cubulete de unt, dar nu e obligatoriu. Lasi in tava inca 20 de minute dupa care le dai la cuptor la foc mediu inca 40 de minute
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii