Budinci

Reteta Sarlota cu ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
moni_512 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru aceasta reteta de sarlota cu ciocolata aveti nevoie de ciocolata rasa, gris, lapte, zahar, rom, unt, sare, frisca.

ingrediente

   100 g gris
   1 l lapte
   150 g zahar
   75 g ciocolata rasa (sau 3 linguri ca­cao)
   1 paharel de rom
   25 g unt
   sare
   frisca.

mod de preparare

Se pune la fiert laptele cu zaharul, untul si ciocolata. Cand incepe sa clocoteasca, se adauga sarea si grisul, putin cate putin, in ploaie, amestecand neancetat. Se fierbe pana se ingroasa ca o crema. Se ia de pe foc, se adauga un paharel de rom, se amesteca bine si se pune in forma udata cu apa rece. Se tine la gheata cateva ore, apoi se rastoarna pe farfurie.


Se serveste cu frisca.




Alte retete recomandate:




Tort cu mere si crema de zahar ars




Crema pentru prajituri




Tort cu visine si crema de branza

Incearca si Turta cu rom
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarlota cu ciocolata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Budinci

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.