Budinci

Reteta Toroncino, desert

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se bate frisca pana se intareste, se adauga galbenusurile si cand a capatat o consistenta tare se adauga mierea amestecand de jos in sus ca sa nu se l

ingrediente

   150g miere
   3 galbenusuri
   300ml frisca lichida
   nuci
   o piersica din compot

mod de preparare

Se bate frisca pana se intareste, se adauga galbenusurile si cand a capatat o consistenta tare se adauga mierea amestecand de jos in sus ca sa nu se lase.


In pahare de plastic se pun cateva nuci si bucatele de piersica , se toarna compozitia in pahare si se da la congelator 5-6 ore.


Se serveste pe farfurioara. Pentru ca toroncino sa iasa usor sin pahar, acesta se scufunda inainte in apa calda. Se orneaza dupa gust.
Pofta buna!





Reteta Toroncino, desert a fost propusa de cris69 pe forum culinar.ro





Alte retete cu frisca gasiti aici:


Salata de fructe cu frisca,


Clatite cu dulceata si frisca,


Crema de ciocolata si frisca
Incearca si Budinca de clatite cu smintina
Daca ti-a placut reteta noastra "Toroncino, desert" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Budinci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.