Budinci

Reteta Toroncino, desert

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se bate frisca pana se intareste, se adauga galbenusurile si cand a capatat o consistenta tare se adauga mierea amestecand de jos in sus ca sa nu se l

ingrediente

   150g miere
   3 galbenusuri
   300ml frisca lichida
   nuci
   o piersica din compot

mod de preparare

Se bate frisca pana se intareste, se adauga galbenusurile si cand a capatat o consistenta tare se adauga mierea amestecand de jos in sus ca sa nu se lase.


In pahare de plastic se pun cateva nuci si bucatele de piersica , se toarna compozitia in pahare si se da la congelator 5-6 ore.


Se serveste pe farfurioara. Pentru ca toroncino sa iasa usor sin pahar, acesta se scufunda inainte in apa calda. Se orneaza dupa gust.
Pofta buna!





Reteta Toroncino, desert a fost propusa de cris69 pe forum culinar.ro





Alte retete cu frisca gasiti aici:


Salata de fructe cu frisca,


Clatite cu dulceata si frisca,


Crema de ciocolata si frisca
Incearca si Budinca de clatite cu carne
Daca ti-a placut reteta noastra "Toroncino, desert" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Budinci

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite