Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Rulada fara oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:50m 

BLATUL:Se bat tare galbenusurile cu zaharul,se adauga faina si albusurile batute spuma tare.Se unge o tava mare de

detalii rețetă—

Rulada cu nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 

BLATUL:se freaca galbenusurile cu zahar,bine de tot cam jumatate de ora.Se adauga faina,alternand cu albusurile

detalii rețetă—

Budinca de gris

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se bat spuma tare3albusuri,se adauga in ploaie grisul si se bate mereu;se introduc galbenusurile cate unul,pe

detalii rețetă—

budinca de clatite cu nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se freaca bine galbenusurile cu zaharul,se adauga untul si se freaca in continuare,se adauga faina,laptele si

detalii rețetă—

Budinca de smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se freaca bine galbenusurile si se amesteca cu faina,cu putina sare si cu smantana.Se bat tare albusurile si se

detalii rețetă—

Mousse de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Separa albusurile de galbenusuri.Intr-un castron,freaca bine galbenusurile cu cele 2linguri cu rom sau coniac.Rupe

detalii rețetă—

Stelute cu scortisoara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se bat albusurile spuma, se adauga, ceva mai tarziu, zaharul tos (in ploaie) si se bat in continuare inca 10

detalii rețetă—

Prajitura Negrese

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Aluat Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se freaca cu zaharul pana se topeste. Galbenusurile se

detalii rețetă—

Lapte de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Preparare: laptele se fierbe cu 150 g zahar. Albusurile se bat spuma cu telul, adaugand treptat 100 g zahar din

detalii rețetă—

Pandispan rapid

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se separa albusurile de galbenusuri (care se pun intr-o cana cu un praf sare si aromele). Se bat bine albusurile,

detalii rețetă—

Budinca de gris cu lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ungi in prealabil o tava cu unt. Se separa albusurile de galbenusuri. Se amesteca galbenusurile cu zaharul. Se pune

detalii rețetă—

Budinca de gris

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Galbenusurile se amesteca cu 3 linguri de zahar pana devin spuma, apoi se toarna grisul in ploaie. Se adauga si

detalii rețetă—

Budinca de albus

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se bat spuma 8 albusuri. Se pune zaharul si pelteaua. Se mai bate pana de intareste bine. Se toarna compozitia in

detalii rețetă—

Budinca de crema

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se fierb pe baia de apa laptele, faina, galbenusurile si coaja de lamiie, pina se ingroasa. Dupa ce se raceste, se

detalii rețetă—