Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Continutul unui plic se amesteca cu 2-3 linguti de zahar si cu 4 linguri de lapte. Restul de lapte se pune la
detalii rețetă—Am pus o parte din lapte la fiert iar cealalta am amestecat-o intr-un castron cu zaharul, grisul si galbenusul.
detalii rețetă—CLATITELE 1. Puneti faina intr-un castron. Faceti o gaura in centru, adaugati ouale si jumatate din lapte si
detalii rețetă—Se prepara orezul cu lapte-se fierbe laptele cu zaharul vaniliat. Se adauga orezul spalat, se lasa la foc mic
detalii rețetă—Se pun la fiert la foc mediu ( cca30- 40 min) orezul sa fie bine fiert. Se adauga in acest moment cca 2
detalii rețetă—In laptele caldut dizolvam zaharul vanilat. Amestecam faina cu zaharul. Cele doua oua le mixam rapid cu
detalii rețetă—1. Se bate oul cu un praful de sare, se adauga zaharul (2-3 linguri), apoi laptele de cocos, lingurita de ginger,
detalii rețetă—Eu folosesc vas iena 1.5-2L. Se freaca 2 pahare de zahar cu cele 6 galbenusuri pana isi schimba culoarea.
detalii rețetă—Orezul ar trebui sa fie cu bobul rotund (nu basmati desi cred ca e posibil sa iasa si cu el cu conditia sa nu fie
detalii rețetă—Laptele se pune intr-o craticioara si se incalzeste fara sa fiarba. Gelatina se pune in apa rece si cand s-a
detalii rețetă—1. Am pus la topit, pe bain marie, 200g ciocolata diversa: menaj amaruie, cu lapte Primola, 2 batoane cu nuga si
detalii rețetă—Aluat 1.Drojdia se amesteca cu 100 ml. lapte cald, 1 lingurita de zahar, se face o adancitura in centrul
detalii rețetă—Intr-un bol marisor turnam laptele condensat, zaharul peste el si amestecam bine pana totul e perfect
detalii rețetă—
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe