Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Budinca de gris

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Deci, se bat galbenusurile cu zaharul, se pune grisul, apoi albusurile batute spuma. Se amesteca cu

detalii rețetă—

Banane in aluat de cocos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

1. Se bate oul cu un praful de sare, se adauga zaharul (2-3 linguri), apoi laptele de cocos, lingurita de ginger,

detalii rețetă—

Bascute cu dulceata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 

Aluat 1.Drojdia se amesteca cu 100 ml. lapte cald, 1 lingurita de zahar, se face o adancitura in centrul

detalii rețetă—

Banane in aluat de cocos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Bananele in aluat de cocos sunt foarte simplu de facut, dar sunt delicioase, o reteta de dulciuri potrivita pentru

detalii rețetă—

Tarta cu Branza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:10m 

1. Pentru blat, se framanta un aluat din faina, unt, 80 g zahar si 1 ou; se infasoara in folie si se lasa sa se

detalii rețetă—

Tort cu fructe rege

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

1. Intinzi 2 felii de aluat, de cca 5 cm. diametru. 2. Tai 2 cercuri. 3. Le coci in cuptorul

detalii rețetă—

Placinta cu peste

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:10m 

Pregatesti asa aluatul: Faci intai aluatul pentru care desfaci drojdia in lapte cald (sau apa), adaugi sarea,

detalii rețetă—

Placinta cu peste

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Pregatesti asa aluatul: Faci intai aluatul pentru care desfaci drojdia in lapte cald (sau apa), adaugi sarea,

detalii rețetă—

Prajitura Negrese

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Aluat Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se freaca cu zaharul pana se topeste. Galbenusurile se

detalii rețetă—

Fursecuri cu dulceata de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se amesteca totul, astfel incit sa iasa un aluat potrivit. Se pune pentru o ora in frigider, impaturit in folie.

detalii rețetă—

Tarta de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Aluatul: Se amesteca ingredientele pina la omogenizare. Se unge cu ulei sau margarina o tava de 24-26cm diametrul,

detalii rețetă—

Tort cu ananas

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Untul se freaca bine apoi se adauga zaharul vanilat, sarea si galbenusul. Faina cu praful de copt se amesteca si se

detalii rețetă—

Fursecuri cu vin rosu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se cerne faina si apoi se aduga praful de copt, zaharul, cacao, scortisoara, margarina, 1ou si vinul. Se face un

detalii rețetă—

Budinca de clatite cu smintina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se freaca untul cu zaharul, se adauga galbenusurile pe rind, faina, vanilia, laptele putin cite putin si la urma

detalii rețetă—