Checuri

Reteta Chec

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
grama_41676 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se separa albusurile de galbenusuri, iar galbenusurile se pun intr-o cana. Albusurile se bat spuma tare cu zaharul ca la bezea, apoi se pun galbenusur

ingrediente

   5 oua
   o cana de zahar
   1 si 1/2 cani faina
   esenta rom
   cacao si ulei

mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri, iar galbenusurile se pun intr-o cana. Albusurile se bat spuma tare cu zaharul ca la bezea, apoi se pun galbenusurile cate unul, se bate continuu. Pana la nivelul care au fost galbenusurile in cana se pune ulei care apoi se pune in compozitie picurat. La sfarsit se pune faina si esenta. Se pune o lingura de cacao in cana peste care se pun 2-3 linguri din compozitia de chec si se pune deasupra in cerculete. Se introduce la cuptor pentru 45-50 de min.
Incearca si Guguluf cu clementine
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Checuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite