Checuri

Reteta Chec cu cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
paicu adriana 4548 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se separa albusurile de galbenusuri. Se freaca galbenusurile cu uleiul si cu zeama de lamiie pina devine ca o maioneza. Se bat albusurile cu zaharul.

ingrediente

   6 oua
   250 gr. zahar
   250 gr. faina
   100 ml ulei
   5 lingurite cacao
   zeama de lamaie

mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri. Se freaca galbenusurile cu uleiul si cu zeama de lamiie pina devine ca o maioneza. Se bat albusurile cu zaharul. Se toarna maioneza peste albusuri. Se amesteca totul cu faina. Se ung 2 tavi cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se toarna o parte din aluat in tavi. Partea ramasa se amesteca cu cacao. Se toarna si aceasta deasupra partii din tava. Se introduc in cuptorul incins inainte.
Incearca si Chec cu morcovi si mere
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu cacao" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Checuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.