Incalziti cuptorul la 180 grade . Intr-un se amesteca primele sase ingrediente uscate. In alt vas zdrobiti bananele foarte bine ,apoi adaugati pire
Incalziti cuptorul la 180 grade .
Intr-un se amesteca primele sase ingrediente uscate.
In alt vas zdrobiti bananele foarte bine ,apoi adaugati pireul de mere,vanilia si margarina topita .
Turnati amestecul de ingrediente uscate peste cel de banane si amestecati cu lingura de lemn usor pina ce toata faina a fost incorporata.
Adaugati nucile, stafidele si bicarbonatul stins cu otet ( sau zeama de lamiie .
Daca aluatul e prea uscat se mai poate adauga putina banana sau pireu de mere.
Se toarna aluatul in tr-o tava de chec unsa cu ulei si se coace 50-60 min sau pina ce scobitoarea iese curata.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaPentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macVa place conopida si vreti o cina usoara, fara multe calorii ? Atunci aceasta reteta este perfecta. Este usor de facut si...
Salata de conopida cu carne de curcanIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii