Se bate bine zaharul cu uleiul, se adauga pe rand celelalte ingrediente. Praful de copt si bicarbonatul se amesteca cu faina si se adauga peste compoz
Se bate bine zaharul cu uleiul, se adauga pe rand celelalte ingrediente. Praful de copt si bicarbonatul se amesteca cu faina si se adauga peste compozitie iar la sfarsit punem stafidele date prin faina. Turnam compozitia int-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, se coace o ora, se probeaza si cu paiul ca sa fim sigure ca s-a copt. Se pudreaza cu zahar si se taie rece
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaNutella, pasta de alune (in cazul de fata pasta de nuci macadamia)... daca doriti si alune... o minunatie!
Inghetata BacioIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii