Cupcakes sunt delicioase. Pentru a prepara aceste briose e nevoie de oua, lapte, zahar, afine, faina, vanilie, nuca de cocos si ciocolata topita.
Cupcakes sunt delicioase. Pentru a prepara aceste briose se amesteca ouale cu zaharul apoi se adauga untul sau margarine iar laptele cu faina se aduga alternativ pana devine ca o smantana groasa. Se pregatesc dinainte formele de cupcakes, se toarna compozitia in forme si se pun pe deasupra cateva afine.Se baga la cuptorul incins aproximativ 1 ora pana devin rumene.
Crema: ouale, zaharul,faina, si laptele se fierb pana se ingroasa crema iar la sfarsit, dupa ce s-a luat de pe foc si s-a racit se adauga untul si vanilia.
Decor: fiecare cupcake se spriteaza cu crema de vanilie si se pune deasupra nuca de cocos apoi se decoreaza cu ciocolata topita
Cupcakes se servesc reci.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Catina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineBudinca dulce cu branza si paste la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este primul meu desert pregatit...
Budinca dulce cu branza si paste la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiuneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii