Pune sucul de portocale la foc mediu si adauga faina de malai cand incepe sa fiarba. Amesteca bine si pune deoparte in timp ce incingi cuptorul la 170 de grade. Adauga in amestecul de faina de malai coaja de portocala, lichiorul si cardamonul si amesteca pana la omogenizare. La final adauga faina amestecata cu praful de copt.
Toarna amestecul in forma pregatita si da la cuptor pentru 15-20 de minute.
Pentru a prepara siropul amesteca ingredientele, adu la punctul de fierbere si lasa pentru 5-6 minute. Toarna siropul cald deasupra prajiturii.
Checul pufos cu lamaie se serveste insiropat.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe