Checuri

Reteta Pandispan cu fructe

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 40m 
Maria_Ene postat de
Postat pe: 31-05-2016
Adaugă în cartea de bucate
Un desert fructat

ingrediente

6 portii

   1/2 kg prune
   1/2 kg mere
   8 oua
   250 g zahar tos
   1 plic zahar vanilat
   1 varf de sare
   coaja rasa de la o lamaie
   200 gr faina
   100 ml ulei

mod de preparare

Pregatim fructele: spalam prunele si le scos samburii, merele le feliem apoi de stopim cu suc de lamaie. Blatul Separam ouale, batem albusurile cu un praf de sare apoi adaugam treptat zaharul tos si cel vanilat pana ce spuma a devenit lucioasa, densa. Separat batem galbenusurile cu coaja de lamaie, adaugam galbenusurile in spuma de albusuri, faina si uleiul, felile de mar. Tapetat tava cu hartie si am turnat aluatul. Deasupra am aranjat prunele. Pofta buna!
Incearca si Chec cu smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu fructe" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Checuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.