Un desert fructat
Pregatim fructele: spalam prunele si le scos samburii, merele le feliem apoi de stopim cu suc de lamaie. Blatul Separam ouale, batem albusurile cu un praf de sare apoi adaugam treptat zaharul tos si cel vanilat pana ce spuma a devenit lucioasa, densa. Separat batem galbenusurile cu coaja de lamaie, adaugam galbenusurile in spuma de albusuri, faina si uleiul, felile de mar. Tapetat tava cu hartie si am turnat aluatul. Deasupra am aranjat prunele. Pofta buna!
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneUn preparat foarte bun ce poate fi servit atat simplu dar ca si o garnitura langa carnita. Sper sa va fie pe plac ca noua...
Sufleu de cartofiIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii