Checuri

Reteta Piscot cu crema de lapte

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
Dubrovnik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Coacem in forme de cozonac piscotul galben, cel maro (cu cacao) si cel roz (cu aroma de portocale rosii). Preparam crema. Batem spuma margarina cu zah

ingrediente

   3 oua
   3 linguri faina
   3 linguri zahar
Pentru crema:
   200 g margarina
   200 g zahar pudra
   300 ml lapte
   1 pachet zahar vanilat
   2 linguri faina
   1 ou
Pentru glazura:
   1 unt
   1 lingurita zahar pudra
   20 g cacao

mod de preparare

Coacem in forme de cozonac piscotul galben, cel maro (cu cacao) si cel roz (cu aroma de portocale rosii). Preparam crema. Batem spuma margarina cu zaharul pudra. Fierbem 200 ml de lapte cu zaharul vanilat. Amestecam faina si un ou cu 100 ml de lapte. Turnam in amestecul de lapte si zahar vanilat si lasam sa dea in clocot. Cand amestecul obtinut se raceste il amestecam cu crema de margarina. Preparam glazura. Topim la baie de abur untul, zaharul pudra si praful de cacao. Feliem cele 3 piscoturi. Ungem cu crema fiecare felie si le lipim alternand culorile. Obtinem rulade destul de lungi pe care le glazuram cu sosul de cacao si le feliem.
Alte retete de prajituri recomandate:





Prajitura cu visine


Tarta cu visine


Tiramisu
Incearca si Chec din albusuri cu cacao
Daca ti-a placut reteta noastra "Piscot cu crema de lapte" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Checuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.