Prajituri

VIDEOReteta Cheesecake fara coacere - video

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
admin postat de
Postat pe: 19-10-2015
Adaugă în cartea de bucate
Astazi iti voi prezenta o reteta mega populara - atat de populara incat am adoptat-o. Este vorbsa de cheescake! Iar astazi iti voi pregati unul care nu necesita coacere. Cam despre asta este vorba cand vorbim despre confortul din bucatarie.

ingrediente

8 portii

   400 g biscuiti digestivi
   160 g unt calitativ, topit in prealabil, obligatoriu la temperatura camerei,
   500 g crema de branza calitativa,
   3 pliculete de gelatina,
   1 pliculet de intaritor de frisca,
   450 ml Creme Patisserie,
   450 ml lapte,
   2 lingurite de scortisoara macinata,
   1 lingurita de cardamon macinat,
   3 pliculete de zahar bourbon,
   2 lingurite de esenta de cafea
   150 g zahar, depinde cat de dulce preferi
   o lingurita de coaja de portocala rasa
   putin unt si putin zahar pudra pentru tapetat tava

mod de preparare

Rupe biscuitii si macina-i intr-un blender; O sa ai nevoie de un blender bun pentru a zdrobi biscuitii. Sau poti pur si simplu sa invelesti biscuitii intr-un prosop si sa-i zdrobesti cu un sucitor.


Tapeteaza cu unt si zahar pudra o forma de tarta cu fund detasabil; Incorporeaza in totalitate biscuitii cu scortisoara si cardamonul, apoi amesteca-i cu untul astfel incat sa obtii un aluat umed si usor de modelat;


Preseaza in toate colturile formei de tarta si intinde stratul de biscuiti egal si niveleaza-l bine;


Umezeste-ti putin mainile cu apa si apasa usor pe biscuiti pentru a crea un strat unificat;


Lasa tava-n frigider pentru cca 15 minute pentru a se intari blatul; Hidrateaza gelatina in 300 ml lapte rece;


Amesteca in blender, pe viteza mica, crema de branza, 150 ml lapte rece, intaritorul de frisca si Creme Patisserie;


Adauga ambele tipuri de zahar si mixeaza pe ultima treapta de viteza; La foc mic, intr-un ibric, fara a ajunge la fierbere, amesteca laptele cu gelatina pana ce devine usor caldut, iar granulele de gelatina sunt complet dizolvate;


Adauga laptele cu gelatina in blender peste cealalta compozitie si amestecati pana se distribuie uniform;


Scoate apoi forma de tarta din frigider si adauga crema in ea; Misca forma de tarta stanga-dreapta pana se niveleaza si las-o la frigider pentru cca 2 ore;


Serveste-o cu ce topping doresti, fie ca vorbim de unul de fructe de padure, unul de ciocolata sau alte minunatii de genul, acest desert este perfect indiferent de anotimp.

Incearca si Savarina cu lamiie si sirop de rom
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake fara coacere - Reteta video" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.