Clatite pufoase va ies daca bateti bine albusurile. De asemente pentru a avea clatite pufoase puteti folosi si putina apa minerala.
Se spala ouale, se sparg si se separa galbenusurile care se freaca cu untul si zaharul, apoi se incorporeaza albusurile batute spuma. Se subtiaza cu lapte, dupa ce s-a adaugat faina cernuta proaspat si s-a omogenizat amestecul. Din aluatul obtinut se fac clatite, dupa ce aluatul s-a parfumat cu coaja rasa de lamaie si s-a tinut la rece o ora. Clatitele se prajesc in ulei, numai pe o parte, dupa care se scot si se presara cu zahar tos.
Clatitele pufoase se servesc rulate sau impaturite, pudrate cu zahar farin.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe