Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Clatite de ganache de ciocolata

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

• adaugati faina intr-un bol adanc • peste aceasta adaugati zaharul pudra si amestecati • faceti

detalii rețetă—

Clatite cu unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se amesteca faina cu laptele si cu zaharul vanilat, pana se omogenizeaza. Se adauga cate un ou si se bate bine

detalii rețetă—

Clatite cu ricotta, banane si iaurt

complexitate reteta Redusa 

Clatitele cu ricotta, banane si iaurt sunt delicioase si usor de preparat. Intr-un vas amestecati ingredientele

detalii rețetă—

Clatite cu glazura de portocale

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se rad portocalele, apoi se storc. Se stoarce si jumatate de lamaie. Se taie cojile ramase in patrate;e de 3-4 cm.

detalii rețetă—

Clatite cu malai

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca malaiul cu faina. Se bat bine ouale si se pun peste amestecul de faina cu malai. Se inglobeaza praful

detalii rețetă—

Clatite cu lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se spala oul, se sterge cu o carpa curata si se sparge intr-un vas adanc. Se pun peste ou doua linguri de faina, se

detalii rețetă—

Clatite cu bere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se spala oul, se sterge cu prosop curat si se sparge intr-un vas adanc. Se pune peste ou faina cat cuprinde, se

detalii rețetă—

Clatite americane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se topeste margarina. Se amesteca iaurtul, ouale, faina, praful de copt si sarea. Se ia cam 1 dl aluat pentru

detalii rețetă—