Cozonac

Reteta Cozonac cu branza de vaca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
La cozonacul cu branza de vaca se asaza aluatul ca pentru cozonacul cu smantana si se lasa sa creasca. Se freaca impreuna branza cu untul si zaharul.

ingrediente

   400 g aluat de cozonac
Umplutura:
   500 g branza de vaca
   3 oua
   100 g zahar
   50 g unt proaspat
   40 g faina
   1 ceasca lapte
   vanilie
   coaja de lamaie
   25 g stafide
   1/2 lingurita sare.

mod de preparare

La cozonacul cu branza de vaca se asaza aluatul ca pentru cozonacul cu smantana si se lasa sa creasca. Se freaca impreuna branza cu untul si zaharul. Se adauga ouale pe rand, sare, apoi faina si laptele. La urma se pune vanilia, coaja de lamaie si stafidele alese si spalate. Se toarna in forma. Se ung cu ou atat aluatul, cat si branza. Se coace la fel cu cozonacul cu smantana.


Incearca si Cozonac moldovenesc
Daca ti-a placut reteta noastra "Cozonac cu branza de vaca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Cozonac

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.