Cozonac

Reteta culinara Cozonac cu branza de vaca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
La cozonacul cu branza de vaca se asaza aluatul ca pentru cozonacul cu smantana si se lasa sa creasca. Se freaca impreuna branza cu untul si zaharul.

ingrediente

   400 g aluat de cozonac Umplutura: 500 g branza de vaca
   3 oua
   100 g zahar
   50 g unt proaspat
   40 g faina
   1 ceasca lapte
   vanilie
   coaja de lamaie
   25 g stafide
   1/2 lingurita sare

mod de preparare

La cozonacul cu branza de vaca se asaza aluatul ca pentru cozonacul cu smantana si se lasa sa creasca. Se freaca impreuna branza cu untul si zaharul. Se adauga ouale pe rand, sare, apoi faina si laptele. La urma se pune vanilia, coaja de lamaie si stafidele alese si spalate. Se toarna in forma. Se ung cu ou atat aluatul, cat si branza. Se coace la fel cu cozonacul cu smantana.

Incearca si Cozonaci obisnuiti
Daca ti-a placut reteta noastra "Cozonac cu branza de vaca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Cozonac

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite