Melcii cu stafide sunt un desert foarte gustos. Pentru prepararea aceastei retete de prajituri se desface drojdia in putin zahar, apoi se amesteca cu uleiul, 200 gr margarina, faina si coaja de lamaie. Se framanta bine, apoi se aromatizeaza cu esenta si se lasa la cald pana isi dubleaza volumul. Se intinde apoi aluatul, se unge cu restul de margarina si se presara scortisoara si stafidele inmuiata in rom. Se ruleaza si se taie felii de 2 cm. Se asaza melcisorii pe o tava tapetata cu hartie de copt. Se lasa la crescut jumatate de ora, se ung cu miere si se introduc apoi in cuptorul incins, cca 30 de minute.
Prajitura se serveste dupa ce s-a racit.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe