Cozonac

Reteta culinara Pasca cu cas de oaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se framanta aluatul de pasca, dupa care se intinde intr-o tava rotunda o foaie, iar pe margini se asaza un colacel impetit. Intre timp se curata casu

ingrediente

   Aluat de cozonac din 1 kg faina
   1 kg cas de oaie
   4 galbenusuri
   sare
   frunze de leustean

mod de preparare




Se framanta aluatul de pasca, dupa care se intinde intr-o tava rotunda o foaie, iar pe margini se asaza un colacel impetit. Intre timp se curata casul de coaja, se toaca marunt, se sareaza si se amesteca cu galbenusurile. Se intinde compozitia peste foaia de aluat, iar deasupra se orneaza cu frunze de leustean. Se da tava la cuptor si se lasa la copt.
Se serveste dupa ce s-a racit.


Alte retete culinare:





Placinta cu mere


Chec pufos


Prajituri delicioase

Incearca si Pasca impletita cu branza dulce
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu cas de oaie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Cozonac

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Vacuum Blender HB300RE

- 370 lei
2499.99 lei
2129.99 lei

Incearca si alte reţete din categoria:

Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite