Am folosit din aluat de la Pasca cu ciocolata
1. 3 galbenusuri le-am frecat cu 5 linguri zahar si un zahar vanilat... am adaugat si 1 lingura zeama lamiie (ca nu mai aveam razatura... voi puneti coaja de lamiie, ca e mai aromat) si vanilie...
2. am adaugat cam 100 g stafide (le-am pus din ochi, nu le-am cintarit)...
3. am adaugat 450 g smintina ( fat free sour cream, 16oz) si am omogenizat....
4. si am turnat peste aluatul care a stat o ora la crescut, in tava...
5. am dat la cuptor, la foc mediu, 350F.... cam 35-40 min....si scoasa din cuptor....
6. Ca sa evitati culoarea maro pe marginile pascutei sa puneti banda de aluat..
7. Si, chiar daca am mai avut spatiu in forma in care am copt pasca, inainte de a fi pusa in cuptor... cum a dat de caldurica, cum a inceput a da pe dinafara... deci daca aveti o forma mai adinca ar fi mai bine. Sau, puneti ca si mine, o tava goala in cuptor, sa curga acolo ce-i in plus!
8. Cind se scoate din cuptor va fi inca putin moale in centru. Nu trebuie sa va speriati... se intareste. Asa arata la citeva ore dupa ce a fost scoasa din cuptor...si sectiune...si feliuta de rigoare...
Reteta Pasca cu smantana propusa de California Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe