Toate fructele uscate se taie bucati, iar alunele se taie in jumatate. Drojdia se pune la muiat in 4 linguri apa calda si se lasa sa dospeasca. Se ame
Toate fructele uscate se taie bucati, iar alunele se taie in jumatate. Drojdia se pune la muiat in 4 linguri apa calda si se lasa sa dospeasca. Se amesteca apoi cu faina, apa, aromele si fructele uscate si se lasa sa creasca 40 minute intr-un castron, acoperita cu un prosop de bucatarie.se pune apoi in 2 forme de chec unse si tapetate cu faina si se mai lasa 15-20 min. Se pun in cuptorul cald si se coc o ora la 180 grade. Se scot si se ung cu gem de caise. Rece se taie felii.
Din compozitie rezulta o piine mare sau 2 mai mici.
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloO reteta rapida, un aluat fraged si multa savoare.
Tarta sarata cu rosii si masline1. Cele doua aluaturi se lucreaza separat. Pentru fiecare in parte, untul rece se bate spuma cu zaharul pudra si esenta de...
Biscuiti marmorati
Comentarii