Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Cozonac cu stafide, cacao si scortisoara

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 45m 

• incalziti laptele intr-o craticioara si adaugati untul, lasand pe foc pana se topeste, dar sa nu fiarba•

detalii rețetă—

Cozonac cu mac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru cozonacul cu mac se spala macul cu apa rece, se pune apoi intr-o cratita si se toarna peste el apa

detalii rețetă—

Cozonac de Paste

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:30m 

1. Se topeste untul + uleiul. 2. Se opareste 3 linguri faina cu 200 ml lapte clocotit. Se amesteca bine cu o

detalii rețetă—

Colacel cu caise uscate si ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 

Din ingredientele pentru aluat se face un aluat care se intinde un dreptunghi (latimea cam 35 cm), se unge cu unt

detalii rețetă—

Saviecuta cu mac si nuca (baigli)

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h:30m 

Se face maiaua: se pune drojdia intr-un bol; se presara zahar deasupra si se amesteca bine. Se adauga laptele

detalii rețetă—

Cozonacei mici, mici

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:30m 

Toate ingredientele se pun in cuva masinii, in ordinea preconizata in manual, la sfirsit adaugind peste faina o

detalii rețetă—

Cozonac de post

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se dizolva drojdia intr-o lingura de apa calda. Separat, intr-un vas cu 1/2 I de apa calda, se topeste zaharul

detalii rețetă—

Colac traditional

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:30m 

Se fierbe laptele pe jumatate, cat sa fie doar cald. Cu o lingura de lapte se dizolva drojdia, iar in cel ramas se

detalii rețetă—

Pasca cu smantana 2

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h:30m 

In tava unsa si tapetata cu faina se pune un strat gros de 0,5 cm de aluat de cozonac sau aluat fraged cu care se

detalii rețetă—

Cornuri cu dulceata (de post)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h 

Se pune la dospit in 150 ml de apa calduta drojdoa si cu o lingur ade zahar, se lasa pana cand incepe sa fac bule

detalii rețetă—

Cozonaci argeseni

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Aluatul: se fierb 100 ml de lapte cu zaharul. Separat se bat ouale cu sarea. Intr-un vas se sfarama drojdia, peste

detalii rețetă—

Umplutura de brinza de vaci pentru pasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Brinza se amesteca cu untul, apoi ce celelalte ingrediente. Crema obtinuta se toarne peste aluatul din tava, se

detalii rețetă—

Umplutura cu fructe pentru pasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se bate in continuare foarte bine. Se adauga fructele amestecind usor

detalii rețetă—

Pasca cu ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Se freaca ouale cu zaharul pina cind amestecul devine precum o crema. Peste crema obtinuta se pune faina, apoi se

detalii rețetă—