Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Cozonac pas cu pas (reteta video)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Cozonac pas cu pas (reteta video) vine in ajutorul tuturor celor care isi doresc sa pregateasca un cozonac delicios

detalii rețetă—

Invartita moldoveneasca (cu branza)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Cu mere sau cu branza, invartita bucovineana este o reteta de prajitura de casa delicioasa, un colac mai bine spus.

detalii rețetă—

Cozonac bucovinean

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 3h 

Cozonacul bucovinean este o reteta de cozonac perfect. Mare si pufos, cozonacul poate fi facut cu orice umplutura,

detalii rețetă—

Paine cremoasa ( reteta americana )

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:30m 

1. Se bat cu mixerul la viteza mica toate ingredientele in afara de unt, apoi la viteza medie pana ce compozitia

detalii rețetă—

Cozonac bucovinesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Aceasta este o reteta specifica zonei Bucovinei, iar pentru cozonacul bucovinesc va trebuie 1 kg faina extra.

detalii rețetă—

Cozonac cu vin rosu

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se freaca untul cu zaharul. Praful de copt se amesteca cu faina. La crema obtinuta din unt si zahar se adauga ouale

detalii rețetă—

Cozonac (tort cu budinca)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se taie cozonacul felii care se prajesc in cuptor. Pana se prajesc se prepara siropul: vinul se amesteca cu

detalii rețetă—

Pasca cu ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Se freaca ouale cu zaharul pina cind amestecul devine precum o crema. Peste crema obtinuta se pune faina, apoi se

detalii rețetă—