Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Cozonac cu mac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru cozonacul cu mac se spala macul cu apa rece, se pune apoi intr-o cratita si se toarna peste el apa

detalii rețetă—

Cozonac bucovinesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Aceasta este o reteta specifica zonei Bucovinei, iar pentru cozonacul bucovinesc va trebuie 1 kg faina extra.

detalii rețetă—

Cozonac cu umplutura de ciocolata si vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru cozonac cu umplutura de ciocolata si vanilie se face un sos alb potrivit de gros, dintr-o lingura de unt si

detalii rețetă—

Cozonac delicios cu nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru cozonacul cu nuca se moaie drojdia cu o lingurita de zahar si putin lapte caldut. Se freaca untul spuma cu

detalii rețetă—

Cozonac cu branza de vaca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

La cozonacul cu branza de vaca se asaza aluatul ca pentru cozonacul cu smantana si se lasa sa creasca. Se freaca

detalii rețetă—

Cozonac cu branza de oi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Cozonacul cu branza de oi se face la fel ca cel cu branza de vaca. Este foarte gustos si se pregateste usor.

detalii rețetă—

Cozonac cu branza zburata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

La cozonacul cu branza zburata prepararea umpluturii se face astfel: Se pune dinainte la prins intr-o oala de

detalii rețetă—

Cozonac cu orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Cozonacul cu orez se pregateste la fel cu cozonacul cu smantana. Pentru umplutura se fierbe orezul cu lapte si cu

detalii rețetă—

Cozonac cu gris

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru cozonacul cu gris se fierbe grisul cu lapte, zahar si vanilie, astfel incat sa se obtina un pilaf mai mult

detalii rețetă—

Cozonac cu ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru cozonacul cu ciocolata se asaza aluatul in tava, la fel ca la cozonacul cu smantana. Umplutura se face in

detalii rețetă—

Cozonac cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Din aluatul de cozonacul cu smantana se intinde o foaie groasa de circa 0,5 cm si de marimea tavii in care se

detalii rețetă—