Creme

Reteta Bavareza de zmeura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se da zmeura prin sita, apoi se pune la fiert impreuna cu zaharul. Se ia de pe foc marmelada obtinuta si se adauga in ea gelatina inmuiata in apa si

ingrediente

   300 gr zmeura
   150 gr zahar
   10 gr gelatina
   300 gr frisca

mod de preparare




Se da zmeura prin sita, apoi se pune la fiert impreuna cu zaharul. Se ia de pe foc marmelada obtinuta si se adauga in ea gelatina inmuiata in apa si dupa ce s-a racit putin se introduce in compozitie frisca batuta.
Se toarna crema in pahare sau in forme de bavareza si se tine la rece pana in momentul servirii. Alte retete de dulciuri:





Lapte de pasare Ciocolata de casa Turta dulce
Incearca si Crema de unt
Daca ti-a placut reteta noastra "Bavareza de zmeura" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Creme

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.