Se fierbe laptele cu zahar (50 gr.) Se pune piinea intr-un vas mare si se pune laptele peste ea. Se adauga visinata si se amesteca bine, apoi se las
Se fierbe laptele cu zahar (50 gr.)
Se pune piinea intr-un vas mare si se pune laptele peste ea.
Se adauga visinata si se amesteca bine, apoi se lasa 4 ore intr-un loc uscat.
Galbenusurile si zaharul sa bat bine, se adauga zahar vanilat si jumatatea din frisca.
Se pune pe foc si dupa ce a dat o data in clocot se pune crema intr-un vas de jena.
Se adauga gelatina topita.
Se bat albusurile si frisca si se adauga cu grija la crema.
Se adauga piinea si se lasa la rece pentru 3 ore
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsAm avut cateva fructe care se stricau si era pacat sa le las sa se strice de tot sau sa le arunc, asa ca am facut o tarta...
Tarta cu fructe de toamnaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii