Creme

Crema bavariana (Bayerische Creme)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 4h:20m 
gudy gudy 3626 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe laptele cu zahar (50 gr.)
Se pune piinea intr-un vas mare si se pune laptele peste ea.
Se adauga visinata si se amesteca bine, apoi se las

ingrediente

   125 gr. piine neagra sau de graham (pisata )
   ¼ l lapte
   50 gr. zahar
   4 cl visinata
   3 galbenusuri
   100 gr. zahar
   1/2 l frisca
   zahar vanilat
   6 foi gelatina
   3 albusuri

mod de preparare

Se fierbe laptele cu zahar (50 gr.)
Se pune piinea intr-un vas mare si se pune laptele peste ea.
Se adauga visinata si se amesteca bine, apoi se lasa 4 ore intr-un loc uscat.
Galbenusurile si zaharul sa bat bine, se adauga zahar vanilat si jumatatea din frisca.
Se pune pe foc si dupa ce a dat o data in clocot se pune crema intr-un vas de jena.
Se adauga gelatina topita.
Se bat albusurile si frisca si se adauga cu grija la crema.
Se adauga piinea si se lasa la rece pentru 3 ore
Incearca si Crema aparel cu cacao
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema bavariana (Bayerische Creme)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Creme

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite