Creme

Reteta Crema bavariana (Bayerische Creme)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 4h:20m 
gudy gudy 3626 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe laptele cu zahar (50 gr.)
Se pune piinea intr-un vas mare si se pune laptele peste ea.
Se adauga visinata si se amesteca bine, apoi se las

ingrediente

   125 gr. piine neagra sau de graham (pisata )
   ¼ l lapte
   50 gr. zahar
   4 cl visinata
   3 galbenusuri
   100 gr. zahar
   1/2 l frisca
   zahar vanilat
   6 foi gelatina
   3 albusuri

mod de preparare

Se fierbe laptele cu zahar (50 gr.)
Se pune piinea intr-un vas mare si se pune laptele peste ea.
Se adauga visinata si se amesteca bine, apoi se lasa 4 ore intr-un loc uscat.
Galbenusurile si zaharul sa bat bine, se adauga zahar vanilat si jumatatea din frisca.
Se pune pe foc si dupa ce a dat o data in clocot se pune crema intr-un vas de jena.
Se adauga gelatina topita.
Se bat albusurile si frisca si se adauga cu grija la crema.
Se adauga piinea si se lasa la rece pentru 3 ore
Incearca si Crema de alune
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema bavariana (Bayerische Creme)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Creme

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.