Creme

Reteta Crema de ananas

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
geta_bocse postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se maruntesc piscoturile, iar ananasul se taie cubulete.
Se amesteca piscoturile cu ananasul si se pune deoparte. Frisca se bate spuma, se adauga sman

ingrediente

   500 ml frisca
   400 ml smantana
   1 zahar vanilat
   2 conserve ananas
   2 linguri zahar
   esenta de rom
   2 pachete piscoturi

mod de preparare

Se maruntesc piscoturile, iar ananasul se taie cubulete.


Se amesteca piscoturile cu ananasul si se pune deoparte. Frisca se bate spuma, se adauga smantana, zahar, esenta de rom, zahar vanilat si 2 linguri de zeama de ananas. Aceasta ‘crema’ se adauga la piscoturi, se amesteca bine, se uniformizeaza si se presara cu un amestec de zahar si cacao. Se pune la rece
Se poate servi in cupe si se poate decora cu fructe de padure sau topping.





Alte retete recomandate:





Papanasi fierti


Dulceata de gutui


Chec pufos
Incearca si Crema de fragi
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de ananas" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Creme

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.