Creme

Reteta Crema pariziana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru crema pariziana, 5 oua se bat spuma, apoi, separat, se face un sirop dintr-o cana de zahar si jumatate de cana de apa.

ingrediente

   5 oua
   o cana de zahar si
   jumatate de cana de apa.

mod de preparare

Pentru crema pariziana, 5 oua se bat spuma, apoi, separat, se face un sirop dintr-o cana de zahar si jumatate de cana de apa, care se fierb pana se fac basici galbene, apoi amestecam cu ouale batute.


Cu crema pariziana putem umple foile de prajitura.

Incearca si Bavareza de ciocolata
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema pariziana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Creme

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.