Creme

Reteta Crema pentru tort

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru crema pentru tort aveti nevoie de 150 g ciocolata alba, 8 foi de gelatina, 2 oua, 2 linguri de zahar.

ingrediente

   150 g ciocolata alba
   8 foi de gelatina
   2 oua
   2 linguri de zahar
   500 g iaurt crema
   vanilie
   200 g frisca
   5 plicuri de ness si
   350 - 400 g apa.

mod de preparare

Pentru crema pentru tort se bat ouale cu zaharul spuma, apoi se adauga iaurtul, ciocolata topita, smantana si vanilia, dupa care se lasa la rece. Gelatina si apa se pun la topit, apoi se aseaza pe baie de aburi. Dupa aceea, se adauga nessul, pana cand se topeste, apoi se lasa la cald. Peste gelatina topita, se pune crema anterioara cate putin pana se face un amestec gros, dupa care, la sfarsit, se da la rece.


Cu crema pentru tort se umple blatul.

Incearca si Crema de cafea
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema pentru tort" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Creme

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.