Creme

Reteta Jeleu de iaurt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
retete123 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se amesteca iaurtul cu zaharul, vanilia si gelatina inmuiata inainte in apa rece si dizolvata cu apa calda. Se amesteca totul si se toarna intr-un ca

ingrediente

   200 g iaurt
   2 foi de gelatina
   2 linguri zahar
   vanilie

mod de preparare

Se amesteca iaurtul cu zaharul, vanilia si gelatina inmuiata inainte in apa rece si dizolvata cu apa calda. Se amesteca totul si se toarna intr-un castron umezit cu apa. Se da la rece. Se rastoarna jeleul pe un platou dupa ce s-a scufundat castronul 1 minut in apa calda.



Se serveste rece.





Alte retete recomandate:


Tort Padurea neagra


Crema de iaurt


Prajitura cu gem si cacao
Incearca si Desert cu banane si cafea
Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de iaurt" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Creme

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.