Creme

Reteta Peltea de coarne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Coarnele se pun la fiert cu apa, dupa care se lasa sa se raceasca si se strecoara zeama prin tifon. Se pune aceeasi cantitate de zahar ca si cea de d

ingrediente

   1 kg coarne
   1 kg zahar

mod de preparare

Coarnele se pun la fiert cu apa, dupa care se lasa sa se raceasca si se strecoara zeama prin tifon. Se pune aceeasi cantitate de zahar ca si cea de dulceata si se lasa pe foc mic pana se topeste zaharul dupa care se lasa pe foc mai mare. Se indeparteaza spuma si se lasa sa se lege siropul foarte bine, dupa care se toarna fierbinte in borcane. Se lasa la racit, dupa care se acopera cu celofan sau capac.
Se serveste dupa cateva zile.





Alte retete:





Ciocolata de casa Lapte de pasare Prajituri simple
Incearca si Crema de zahar ars
Daca ti-a placut reteta noastra "Peltea de coarne" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Creme

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.