Creme

Reteta Sarlota de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
moni_512 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Sarlota de cafea este delicioasa si usor de preparat. Pentru realizarea ei sunt necesare urmatoarele ingrediente: cafea neagra, frisca, gelatina, zahar, lapte si optional dulceata de visine.

ingrediente

   1 kg frisca
   11 foi gelatina
   4 cescute cafea neagra rece
   zahar dupa gust
   1 cescuta lapte
   dulceata de visine (facultativ).

mod de preparare

Se pune la foc intr-un ibric cafeaua neagra si laptele. Se adauga gelatina si se amesteca bine pana ce se dizolva. Se strecoara prin sita deasa si se lasa sa se raceasca. Cand aceasta compozitie este putin calduta, se toarna in frisca batuta cu zahar pudra dupa gust si se amesteca bine. Se toarna in cesti, cupe sau pahare si se pune la rece.


Cand se serveste se poate garnisi fiecare cupa cu frisca batuta sau cu dulceata de visine.



Alte retete recomandate:



Pasca cu smantana



Prajitura cu visine



Pandispan pufos

Incearca si Coliva
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarlota de cafea" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Creme
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.