Creme

Reteta Serbet de visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Zeama de la visinele proaspat stoarse se pune cu apa, zaharul vanilar si zaharul intr-un vas, la fiert. Se lasa pe foc mic, pana cand se leaga siropu

ingrediente

   1 pahar zeama de visine
   1 kg zahar
   zahar vanilat
   1 jumatate pahar apa

mod de preparare




Zeama de la visinele proaspat stoarse se pune cu apa, zaharul vanilar si zaharul intr-un vas, la fiert. Se lasa pe foc mic, pana cand se leaga siropul, dupa care se ia de pe foc si se lasa la racit. Se freaca apoi cu o lingura pana cand se trasnforma in crema. Aceasta se pune in borcane filetate su legate cu celofan.
Se poate servi serbetul dupa cate zile.





Alte retete de dulciuri:





Turta dulce Lapte de pasare Prajitura televizor
Incearca si Umplutura de mac pentru rulade
Daca ti-a placut reteta noastra "Serbet de visine" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Creme

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.