Creme

Reteta Serbet de zahar ars

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Intr-un vas se pun 100 gr zahar impreuna cu o ceasca de apa si se lasa la fiert pana cand scade apa, iar zaharul se arde. Se adauga apoi un pahar si

ingrediente

   1
   1 kg zahar
   apa

mod de preparare




Intr-un vas se pun 100 gr zahar impreuna cu o ceasca de apa si se lasa la fiert pana cand scade apa, iar zaharul se arde. Se adauga apoi un pahar si jumatate de apa fierbinte si se lasa pe foc, la topit. Se adauga in siropul format 1 kg de zahar, inca o jumatate de pahar cu apa si se fierbe pana devine un sirop bine legat. Se ia siropul de pe foc, se lasa putin la racit si se freaca cu o lingura pana ajunge la consistenta catifelata.
Se serveste dupa ce s-a racit.





Alte retete:





Cozonac moldovenesc Lapte de pasare Turta dulce
Incearca si Crema de mere
Daca ti-a placut reteta noastra "Serbet de zahar ars" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Creme

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.