Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Jeleu de mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Merele se spala si se curata, dupa care se taie in patru si se stropesc cu zeama de lamaie. Se fierb intr-o oala

detalii rețetă—

Crema de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca untul cu zaharul pana devine o crema spumoasa, se adauga ciocolata dizolvata si ingrosata cu o ceasca de

detalii rețetă—

Umplutura cu nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se amesteca 14 dg nuci macinate, 10 dg miere, 4 dg stafide si coaja de la o lamaie. Se adauga 0,9 dl lapte pana

detalii rețetă—

Crema Tokaji

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Inmuiem stafidele in vin cu o zi inainte. A doua zi le strecuram si amestecam frisca cu vinul si cu zaharul pudra

detalii rețetă—

Crema rapida de banane 3

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca banana pana devine spuma, se amesteca cu zeama de la o jumatate de portocala si apoi se incorporeaza

detalii rețetă—

Spuma de ciocolata neagra

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierbe laptele si se varsa peste ciocolata rupta-n bucati mici. Se infuzeaza 3 minute, se amesteca cu

detalii rețetă—

Crema de piersici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Piersicile curatate de coaja si simburi se fierbe cu apa, vin si zahar, pina se obtine un pireu gros. Dupa ce s-a

detalii rețetă—

Piersici cu fragi si spuma de portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se pune vinul la fiert intr-o cratita cu 120 gr. zahar, vanilia, feliile de portocala si cele de lamiie. Cind

detalii rețetă—

Crema de lamiie cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Galbenusurile, zaharul, sucul si coaja de lamiie, impreuna cu vinul, se bat cu telul pe foc, pina se ingroasa bine.

detalii rețetă—

Crema de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Intr-un castron mai mare se bat galbenusurile cu zaharul pina cind amestecul devine spumos. Se fierbe laptele cu

detalii rețetă—