Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Crema de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se fierbe laptele. Galbenusurile se freaca cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga albusurile batute spuma si

detalii rețetă—

Lapte de pasare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Separam galbenusurile de albusuri si punem la fiert 1 l de apa. Punem la fiert si laptele impreuna cu zaharul

detalii rețetă—

Crema de alune si albusuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2m 

Albusurile se bat spuma. Zaharul pisat se amesteca cu alunele macinate. Se amesteca albusurile si

detalii rețetă—

Crema de alune si ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Alunele se piseaza cu zaharul si cu un albus. Compozitia se scoate din vas si se adauga galbenusurile,

detalii rețetă—

Crema de alune si ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 

Alunele se piseaza cu zaharul si cu un albus. Compozitia se scoate din vas si se adauga galbenusurile, ciocolata

detalii rețetă—

Lapte de pasare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Se taie vanilia, se curata si se adauga cu totul la laptele care fierbe. Ouala separate, se bate bezea albusul,

detalii rețetă—

Crema de ciocolata inghetata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca putin untul, se adauga zaharul si ciocolata topita in putina apa, apoi pe rind galbenusurile, iar la urma

detalii rețetă—

Bulgari de spuma in crema galbena

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se pune jumatate din lapte la fiert. Apoi se separa galbenusurile de albusuri. Se bat spuma albusurile, apoi se

detalii rețetă—

Crema de fructe

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Se stropesc fructele zaharate cu o lingura de rom. Separat, se freaca albusurile cu zaharul pudra pina ce se face o

detalii rețetă—

Lapte de pasare cu vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se pune laptele impreuna cu o lingurita de zahar la fiert. Galbenusurile se freaca separat cu zaharul ramas si

detalii rețetă—

Lapte de pasare acu vanilie si rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se fierbe laptele si se adauga 2 pliculete zahar vanilat,se acopera si se lasa la parfumat cateva minute.

detalii rețetă—

Crema de oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se freaca galbenusurile cu zahar si rom pina se fac ca o crema. Se amesteca incet cu albusul batut spuma. Se toarna

detalii rețetă—

Crema Aurora

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul ploaie, continuind baterea inca 10 minute. Se amesteca apoi usor

detalii rețetă—

Crema sabaglione

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se separa albusurile de galbenusuri. Se pun galbenusurile cu zaharul si romul intr-o cratita pe foc potrivit. Se

detalii rețetă—