Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Crema de alune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste

detalii rețetă—

Chisel de fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Fructele se curata si se spala dupa care se sfarama bine cu dosul unei linguri. Se toarna peste ele apa rece si se

detalii rețetă—

Crema de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Untul se topeste impreuna cu ciocolata in bain marie. Se incorporeaza pe rand cate un galbenus si apoi albusurile

detalii rețetă—

Creme pentru foi de prajitura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Alunele se piseaza si se amesteca cu frisca. Se intinde frisca peste fiecare foaie, acestea se suprapun iar

detalii rețetă—

Crema de lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Laptele cald se toarna putin cate putin peste faina si se amesteca continuu, pe foc mic. Se adauga apoi sucul de la

detalii rețetă—

Sarlota cu ciocolata si vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Galbenusurile se freaca bine cu zaharul. Separat se pune vinul la fiert si se dizolva in el gelatina. Se adauga

detalii rețetă—

Umplutura din cas de oaie pentru pasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Casul se toaca marunt, in masina de tocat. Se amesteca apoi cu galbenusurile si se potriveste la gust de sare.

detalii rețetă—

Serbet de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierbe in cratita de dulceata apa cu zaharul, pana se topeste. Se adauga zeama de lamaie, ciocolata rasa si se

detalii rețetă—

Jeleu dietetic de frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se inmoaie gelatina in apa rece si se pune in laptele fierbinte, indulcit cu zahar. Se amesteca pana se topeste

detalii rețetă—

Crema de ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se topeste ciocolata intr-un ibric, in bain-marie. Deasupra unui vas cu apa calda se bat ouale cu zaharul si

detalii rețetă—

Crema de fistic cu ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se face o crema frecand untul cu zaharul si vanilia. Se amesteca crema de unt cu fisticul. Se topeste ciocolata

detalii rețetă—

Crema de nuca de cocos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se face un sirop legat din zahar si apa, si se toarna cald peste galbenusuri. Se freaca bine galbenusurile cu

detalii rețetă—

Jeleu de zahar ars

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se ard 100 gr zahar intr-o oala, iar caramelul se stinge cu lapte. Se muta zaharul intr-un vas mai mare si se

detalii rețetă—

Crema pentru fursecuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se separa galbenusurile si se freaca spuma cu zaharul. Peste amestec se pune untul si se continua operatia pana

detalii rețetă—