Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Bavareze de castane si ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Castanele se curata de coaja si se pun la fiert. Se tre apoi prin sita si se amesteca piureul obtinut cu zahar,

detalii rețetă—

Umplutura din ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Galbusurile se separa de albusuri si se bat tare cu zahar. Se adauga apoi faina si se amesteca bine. Se pune in

detalii rețetă—

Serbet de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierbe in cratita de dulceata apa cu zaharul, pana se topeste. Se adauga zeama de lamaie, ciocolata rasa si se

detalii rețetă—

Crema de ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se topeste ciocolata intr-un ibric, in bain-marie. Deasupra unui vas cu apa calda se bat ouale cu zaharul si

detalii rețetă—

Crema de fistic cu ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se face o crema frecand untul cu zaharul si vanilia. Se amesteca crema de unt cu fisticul. Se topeste ciocolata

detalii rețetă—

Crema de ciocolata cu lapte praf

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se cerne laptele praf impreuna cu praful de cacao intr-o oala emailata, se omogenizeaza si se amesteca cu un sirop

detalii rețetă—

Crema de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca untul cu zaharul pana devine o crema spumoasa, se adauga ciocolata dizolvata si ingrosata cu o ceasca de

detalii rețetă—

Crema de ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se bat galbenusurile cu zaharul pana cand acesta se topeste. Se topeste ciocolata intr-un vas la bain-marie cu trei

detalii rețetă—

Ciocolata la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se amesteca sarea si praful de copt cu faina. Untul se amesteca cu zaharul pana obtinem o crema fina. Se bat ouale

detalii rețetă—

Ciocolata de casa cu arahide

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ciocolata de casa cu arahide este un delicios desert care va fi pe placul oricui. Pentru aceasta reteta de

detalii rețetă—

Crema de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Fierbe laptele cu ciocolata si lasa-l sa se raceasca. Intre timp freaca spuma galbenusurile cu zahar si faina, iar

detalii rețetă—

Crema de alune si ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Alunele se piseaza cu zaharul si cu un albus. Compozitia se scoate din vas si se adauga galbenusurile,

detalii rețetă—

Crema de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca continuu galbenusurile cu zaharul si vanilia, in bain-marie, pana se ingroasa. Se freaca apoi la

detalii rețetă—